1. Laita salpa keskiasentoon

Venttiilissä on kolme asentoa - ylhäällä, keskellä ja alhaalla. Salvan ollessa ylhäällä tai alhaalla venttiili on suljettu. Keskiasennossa venttiili on auki.

Työnnä salpaa kevyesti avataksesi venttiilin.

2. Lämmittele noin 5 minuuttia

Kun olet suihkussa tai kylvyssä, lämmittele noin 5 minuuttia. Tämä parantaa peniksen verenkiertoa ja valmistaa harjoitukseen

 3. Täytä pumppu vedellä ja työnnä penis sylinteriin

Kun olet valmis, täytä Bathmate pumppu kokonaan vedellä. Aseta penis pumpun sisään ja varo läikyttämästä liikaa vettä pois sylinteristä. 

4. Pumppaa luodaksesi tyhjiön ja veden poistamiseksi

Vedä Bathmate pumppua kohti vartaloa tiiviin tyhjiön luomiseksi. Kun pumppaat, vettä poistuu pumpun venttiilistä ja alipaine sylinterin sisällä kasvaa. Lopeta kun paine on sopiva.

 5. Pumppaa uudelleen alipaineen säilyttämiseksi

Hydromax pumppu vapauttaa hiljalleen painetta kudosvaurion estämiseksi ja intervalliharjoittelun hyödyn vuoksi. Kun paine on laskenut liikaa, voit pumpata uudestaaan. Suositeltu treenin pituus on 15 minuuttia päivässä.

6. Vapauta paine ja poista pumppu

Kun treeni on valmis, vapauta paine pumpun sisältä painamalla venttiiliä sisäänpäin. Paina koko venttiiliä, älä vain salpaa. Treenin jälkeen penis on täynnä verta ja huomattavasti suurempi.