Saatavuus ja toimitusaika

Toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää. Yleiset juhlapäivät voivat vaikuttaa toimitusaikaan.  Joissakin tapauksissa tilattu tuote voi olla loppunut varastostamme. Puuttuva tuote hyvitetään tai toimitetaan myöhemmin. Verkkokauppa ei vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksissa. Toimituksen viivästyessä yli 7 arkipäivää tilauksen maksuhetkestä ota yhteyttä asiakaspalveluun.

Toimitus

Tilaukset toimittaa Itella Oyj (Posti) tai Matkahuolto Oy. Tilauksia ei toimiteta ulkomaille. Tilaaja voi valita toimitusosoitteeksi ja vastaanottajaksi muun kuin oman osoitteensa. Asiakas vastaa siitä, että hänen tilauksellaan ja asiakastiedoissaan antamansa tiedot ovat oikein.
Tilaus pakataan tuotteiden edellyttämällä tavalla. Tilauksen mukana toimitetaan lähete tilauksesta.

Tilaaminen

Kaikki verkkokaupassa esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron. Verkkokauppa bathmate.fi pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Verkkokauppa ei takaa, että sivuilla näytettäviä tuotteita on saatavilla. 

Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Onnistuneen tilauksen jälkeen lähetetään  tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus kannattaa säilyttää, se toimii myös  takuukuittina tuotteille. Tilausvahvistuksesta voi myös myöhemmin tarkistaa tilauksen tiedot. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi, eikä tilausta voi enää muuttaa.

Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys.

Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle sähköpostia tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.

Maksaminen

Tilaus maksetaan ennen tuotteiden toimittamista.  Maksaminen onnistuu pankkien verkkomaksupainikkeilla, debit- ja credit-korteilla, lasku- ja osamaksupalveluilla sekä Paytrail-tilillä.

Pankin tiliotteella ja luottokorttilaskulla maksun saajana näkyy maksettujen maksujen kohdalla Paytrail Oyj.  Mitään korttitietoja ei tallenneta kaupan omaan järjestelmään.

Palauttaminen

Etäkaupassa kuluttaja-asiakkaalla on 14 vuorokauden maksuton peruuttamisoikeus, joka koskee myös virheettömiä tuotteita. Asiakkailla on 14 vrk peruuttamisoikeus avaamattomille, kokeilemattomille tuotteille. 14 vrk peruutusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta.